Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering

Over dit evenement

Categorie
Overige
Organisator
Bestuur Renkema
Datum en tijd
17 mrt. 2021 19:00 - 21:00
Locatie
Online

Halfjaarlijkse algemene ledenvergadering

Op woensdag 17 maart zal er een algemene ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. De Algemene Ledenvergadering wordt online gehouden inschrijven is verplicht voor deelname aan de ALV. De inloop is vanaf 18:45 uur en de ALV begint om 19:00 uur.

Tijdens de ALV wordt halfjaarverslag en het financieel halfjaarverslag van '20-'21 doorgenomen. 
De stukken voor de ALV zijn te vinden op https://www.svscopus.nl/over-ons/documenten/halfjaarlijkse-alv . Dit betreft de agenda voor de vergadering, het halfjaarverslag en de notulen van de laatste ALV. . Gedurende de ALV kunnen de documenten online ingezien worden en zal ook het financieel halfjaarverslag 20'-'21 17 maart online beschikbaar zijn. 

Het financieel halfjaarverslag wordt niet beschikbaar gesteld op de website. Maak voor het inzien een afspraak met de penningmeester door te mailen naar penningmeester@svscopus.nl


Tijdens de ALV wordt alleen inhoudeljjk naar de documenten gekeken. Eventuele spel- en typefouten kunnen gemaild worden naar secretaris@svscopus.nl. Deze worden niet tijdens de ALV behandeld.

Woensdag 17 maart zal de ALV online plaatsvinden, wanneer je ingeschreven staat wordt er een e-mail verstuurd met een link om de ALV bij te wonen. Doormiddel van inschrijven ga je akkoord dat de ALV wordt opgenomen. 

De link om deel te nemen aan de ALV: http://bit.ly/3cLevDa-HALV

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners