Voorstelrondje Penningmeester

Hoi! Mijn naam is Niels Oudenampsen en zit momenteel aan het einde van het tweede jaar van de opleiding en ben dit jaar de penningmeester van Scopus. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor financiën van de vereniging. Zo maak je aan het begin van het jaar een begroting, waarin alle verwachte inkomsten en uitgaven staan. Gedurende het jaar houd je alle inkomsten en uitgaven bij door middel van een boekhoudprogramma waarbij je ook altijd in de gaten houdt of iedereen op tijd betaald. Ook heb je contact met alle penningmeesters van de commissies om te controleren of ze het budget wat ze hebben goed besteden. Op de helft van het jaar maak je een financieel halfjaarverslag en aan het eind van het jaar maak je een financieel jaarverslag waarin de werkelijke uitgaven en inkomsten worden vergeleken met de begrote uitgaven en inkomsten.

Ook heb ik dingen betekend voor de vereniging naast mijn functie als penningmeester. Zo heb ik dit verenigingsjaar samen met twee andere verenigingen een zeer geslaagd gala georganiseerd.

Zie jij jezelf als eindverantwoordelijke voor de financiën van de vereniging, ben jij goed met cijfers, nauwkeurig en weet je altijd het overzicht te bewaren? Of wil jij juist deze vaardigheden ontwikkelen? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief op te sturen naar soco@svscopus.nl. Twijfel je nog en wil je nog meer weten over deze functie? Mail dan naar penningmeester@svscopus.nl of kom langs op kantoor!

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen