B&S HTG

Logistiek bij HTG
HTG is een toonaangevend internationale distributeur (B2B) en wereldwijd actief in luxe consumentgoederen. Denk daarbij aan een breed assortiment van verschillende A-merken en onze eigen private labels van o.a. sterke drank en gezondheid- en verzorgingsproducten. We kopen onze producten in tegen zeer concurrerende prijzen en op internationale schaal. Deze producten kunnen vervolgens internationaal worden geleverd in variërende ordergroottes en frequenties. Zo kunnen onze klanten efficiënt en flexibel bij ons terecht voor een breed assortiment van luxe merkproducten tegen concurrerende prijzen.
De infrastructuur van ons bedrijf is volledig toegerust op onze lange termijn ambities op gebied van groei, duurzaamheid en ondernemerschap. Ons logistieke proces is gebaseerd op voortdurende innovatie en de implementatie van vooruitstrevende efficiëntie-programma's, slimme ICT-oplossingen en een innovatieve logistiek- en procesbeheersing. Momenteel zijn we bezig met de implementatie van diverse spraakmakende projecten, waaronder onze eigen digitalisatiesoftware, B&S International Technology (BiT). Daarnaast zijn wij er erg trots op dat we AutoStore - een innovatief opslagsysteem, als een van de eerste bedrijven in Europa in ons magazijn hebben geïmplementeerd. Het systeem is volledig geautomatiseerd en stelt ons in staat producten efficiënter op te slaan, waardoor we het energiegebruik en de onderhoudskosten kunnen beperken. Verder zijn we erin geslaagd onze opslagruimte te beperken en ons ordervoorbereidingsproces efficiënter te maken. Hierdoor kunnen we sneller, kostenefficiënter en flexibeler leveren en nieuwe klanten in andere bedrijfsmodellen bedienen.
Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je je blijven ontwikkelen? Wij zijn altijd op zoek naar avontuurlijke collega’s die verdere groei van HTG mogelijk maken. Wij bieden zowel stages als traineeships aan Young Professionals in verschillende divisies. Bekijk voor meer informatie en ons huidige aanbod aan vacatures op www.bs-htg.com.

image_10c9067144.png