Vacatures HTG

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur in sterke drank en health & beauty producten naar retailers (B2B) en locale distributeurs en wholesalers. Wij beleveren onze klanten met een breed assortiment aan A-merken en private labels. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. HTG heeft in 2017 een omzet behaald van 985 miljoen euro.

HTG maakt deel uit van B&S Group, dat sinds maart 2018 een beursnotering heeft aan Euronext Amsterdam.

Over B&S Group

B&S Group is een wereldwijde distributie partner voor consumenten goederen in aantrekkelijke kanalen en in verschillende niche markten, zoals Retail B2B, Maritime, Remote en Retail B2C. Met een goed opgeleide en ervaren groep van zo’n 1460 medewerkers, vormt B&S Group een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers. Wij leveren essentiële distributie services en bieden oplossingen voor logistieke uitdagingen aan klanten in meer dan 100 landen en met een assortiment van meer dan 40,000 items. Dit doen wij middels een flexibel, deels gerobotiseerd en zeer efficiënt distributie platform.

 Vacature: Afstudeerstage marktonderzoek

Ben jij niet bang om contacten te leggen? Ga jij het gat in de markt vinden waardoor HTG haar internationale export nóg verder uitbreid? Dan hebben wij een interessante afstudeerstage voor jou…En ook nog eens binnen een jonge organisatie met supertoffe collega’s!


Hoe ziet jouw afstudeerstage eruit?

Ieder semester zijn wij op zoek naar afstudeerders. Jij gaat een marktonderzoek uitvoeren voor een van onze Sales afdelingen. Wat kun je verwachten? Je kunt denken aan een exportonderzoek naar de mogelijkheden binnen de drankenmarkt in Afrika of de verkoop van cosmeticaproducten in Azië. Heb jij een beter idee voor jouw onderzoek? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?


Dit ben jij

Jij bent zelfstandig, nieuwsgierig, enthousiast, doortastend en commercieel ingesteld. Door je omgeving word je omschreven als een allemansvriend, die moeiteloos relaties aangaat en onderhoudt. Jij voelt je als een vis in het water in dé internationale handelsorganisatie van Nederland. Je kunt dan ook niet wachten om de wereld verder te ontdekken. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag!

 • Jij hebt die echte hands-on mentaliteit;
 • Je volgt een commerciële/economische HBO opleiding;
 • Je komt uit de buurt van Groningen;
 • Het is een pré als je stage- of werkervaring in het buitenland opgedaan; 
 • Je spreekt vloeiend Engels.  Een andere moderne taal extra beheersen, is een pré.


Ons aanbod


Waar kom je terecht?

Jouw stage kan plaatsvinden op één van onze locaties die door heel het land gevestigd zijn. Dit kan naast Delfzijl ook in de omgeving Dordrecht of Amsterdam zijn. Er zijn meerdere studenten zoals jij die stagelopen. Ook krijg jij begeleiding van onze Student Business Counselor. Afhankelijk van de maatregelen wordt er (gedeeltelijk) vanuit huis gewerkt. Maar natuurlijk hopen wij snel weer naar kantoor te kunnen. Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier! 


Interesse?

Solliciteer dan snel op onze website! Voor vragen kun je contact opnemen met Sharon van der Voet: svvoet@bs-htg.com.

Stage E-commerce

Jouw plek in de organisatie

Wil jij graag aan de slag met een leuke stageopdracht die aansluit bij jouw interesses en expertise? ICT is één van de belangrijkste onderdelen van HTG en staat centraal in alle bedrijfsprocessen. Onze ICT experts houden zich constant bezig met de implementatie en onderhoud van nieuwe technologische oplossingen om de ontwikkeling en digitalisatie van HTG te kunnen waarborgen. Hierbij kunnen we jouw input en visie goed gebruiken!  


De opdracht

B&S Group (HTG is onderdeel van B&S Group) is hard op weg om een echte Digital First organisatie te zijn. Oftewel, onze ambitie is om de kracht van de digitalisatie door heel onze organisatie te trekken. Om dit streven na te komen hebben we verschillende opdrachten liggen waar jij mee aan de slag kunt. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we graag naar welk onderzoek het beste bij jou en je expertise past. Enkele voorbeelden zijn:  


 • Vaststellen welke koppelingen er tussen het ERP en de Magento-shops gebruikt worden;
 • Welke methodiek gebruikt kan worden om dit te verbeteren;
 • Implementeren van een dergelijke koppeling o.b.v. binnen HTG gebruikte technologie;
 • (advies gerelateerde) Doelen in kaart brengen om de effectiviteit van een webshop te meten (omzet, kosten, traffic, conversie, retentie);
 • Hoe scoort de webshop op de verschillende onderdelen;
 • Advies schrijven over het verbeteren van de scores op de verschillende doelen.


Dit ben jij

 • Je bent een enthousiaste, leergierige student die gemotiveerd en professioneel is;
 • Je durft initiatief te nemen en zelfstandig te werk te gaan;
 • Je bent bekend en kan uit de voeten met het Magento-platform en nieuwsgierig naar de nieuwste (technologische) ontwikkelingen;
 • Je volgt een HBO-ICT studie of een studie in de richting van Technische Bedrijfskunde/E-Commerce.


Wij bieden jou

 • Een stage van 40 uur in de week;
 • Een stagevergoeding van €350,- per maand op fulltime basis;
 • Vaste begeleider en samenwerking met veel van onze professionals op de ICT-afdeling;
 • Werken in een jong, ambitieus en snelgroeiend team;
 • Gratis gebruik van onze eigen sportschool;
 • Wij hebben een online platform waar cursussen op staan. Dus er is ruimte voor zelfstudie;
 • Genoeg tijd om in te plannen voor jouw schoolopdrachten;
 • Gezelligheid: regelmatig borrels of een potje tafelvoetbal in de student office;
 • Verplicht elke dag op kantoor? Niet bij ons, hybride werken is ook zeker een optie mochten jouw werkzaamheden het toelaten.


Iets voor jou?

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel op onze website en wie weet worden wij ook enthousiast van jou! Voor vragen kun je contact opnemen met Christian Mavanga: cmavanga@bs-international.nl.