Vacatures HTG

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur in sterke drank en health & beauty producten naar retailers (B2B) en locale distributeurs en wholesalers. Wij beleveren onze klanten met een breed assortiment aan A-merken en private labels. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. HTG heeft in 2017 een omzet behaald van 985 miljoen euro.

HTG maakt deel uit van B&S Group, dat sinds maart 2018 een beursnotering heeft aan Euronext Amsterdam.

Over B&S Group

B&S Group is een wereldwijde distributie partner voor consumenten goederen in aantrekkelijke kanalen en in verschillende niche markten, zoals Retail B2B, Maritime, Remote en Retail B2C. Met een goed opgeleide en ervaren groep van zo’n 1460 medewerkers, vormt B&S Group een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers. Wij leveren essentiële distributie services en bieden oplossingen voor logistieke uitdagingen aan klanten in meer dan 100 landen en met een assortiment van meer dan 40,000 items. Dit doen wij middels een flexibel, deels gerobotiseerd en zeer efficiënt distributie platform.

Vacature: Logistiek afstudeerstage

Logistiek afstudeerstagiaire(s) gezocht!

Is logistiek jouw passie? Wil jij werken bij een internationaal bedrijf en houdt een uitdaging je niet snel tegen? Dan bij je bij HTG op de juiste plek. We hebben meerdere opdrachten klaarliggen per semester. Graag gaan we met jou in gesprek om naar een geschikte afstudeeronderzoek te kijken.


HTG is een toonaangevend internationale distributeur (B2B) en wereldwijd actief in luxeconsumentgoederen. Denk daarbij aan een breed assortiment van verschillende A-merken en onze eigen private labels van o.a. sterkedrank en gezondheid- en verzorgingsproducten.


De logistieke afdeling

De infrastructuur van ons bedrijf is volledig toegerust op onze lange termijn ambities op gebied van groei, duurzaamheid en ondernemerschap. Ons logistieke proces is gebaseerd op voortdurende innovatie en de implementatie van vooruitstrevende efficiëntie-programma's, slimme ICT-oplossingen en een innovatieve logistiek- en procesbeheersing. Momenteel zijn we bezig met de implementatie van diverse spraakmakende projecten, waaronder onze eigen digitalisatiesoftware, B&S International Technology (BiT).


Daarnaast zijn wij er erg trots op dat we AutoStore - een innovatief opslagsysteem, als een van de eerste bedrijven in Europa in ons magazijn hebben geïmplementeerd. Het systeem is volledig geautomatiseerd en stelt ons in staat producten efficiënter op te slaan, waardoor we het energiegebruik en de onderhoudskosten kunnen beperken. Verder zijn we erin geslaagd onze opslagruimte te beperken en ons ordervoorbereidingsproces efficiënter te maken. Hierdoor kunnen we sneller, kostenefficiënter en flexibeler leveren en nieuwe klanten in andere bedrijfsmodellen bedienen.


Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) die gemotiveerd en professioneel is. Je bent een doorpakker en je durft initiatief te nemen. Daarnaast kan je goed zelfstandig te werk gaan. Je volgt een hbo of wo studie in de richting van logistiek, Supply Chain Management of bedrijfskunde met enige affiniteit met logistiek. Jouw (afstudeer)stage begint vanaf september 2021 en duurt ongeveer een half jaar.


Een aanbod dat je niet kunt weigeren:

 • Fulltime stage vanaf september 2021;
 • Een stagevergoeding van € 350,- per maand;
 • Begeleiding door en samenwerking met één van onze Logistiek Professionals.
 • Sportschool waar je kosteloos gebruik van kunt maken;
 • Werken in een jong, ambitieus en snelgroeiend team;
 • Afhankelijk van de maatregelen wordt er (gedeeltelijk) vanuit huis gewerkt. Maar natuurlijk hopen wij snel weer naar kantoor te kunnen;
 • Gezelligheid: regelmatig borrels of een potje tafelvoetbal op de afdeling. Ook tijdens de huidige coronamaatregelen, zoeken we elkaar als afdeling regelmatig online op!   


Interesse?

Solliciteer dan snel op onze website! Voor vragen kun je contact opnemen met Sharon van der Voet: svvoet@bs-htg.com.

 Vacature: Afstudeerstage marktonderzoek

Ben jij niet bang om contacten te leggen? Ga jij het gat in de markt vinden waardoor HTG haar internationale export nóg verder uitbreid? Dan hebben wij een interessante afstudeerstage voor jou…En ook nog eens binnen een jonge organisatie met supertoffe collega’s!


Hoe ziet jouw afstudeerstage eruit?

Ieder semester zijn wij op zoek naar afstudeerders. Jij gaat een marktonderzoek uitvoeren voor een van onze Sales afdelingen. Wat kun je verwachten? Je kunt denken aan een exportonderzoek naar de mogelijkheden binnen de drankenmarkt in Afrika of de verkoop van cosmeticaproducten in Azië. Heb jij een beter idee voor jouw onderzoek? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?


Dit ben jij

Jij bent zelfstandig, nieuwsgierig, enthousiast, doortastend en commercieel ingesteld. Door je omgeving word je omschreven als een allemansvriend, die moeiteloos relaties aangaat en onderhoudt. Jij voelt je als een vis in het water in dé internationale handelsorganisatie van Nederland. Je kunt dan ook niet wachten om de wereld verder te ontdekken. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag!

 • Jij hebt die echte hands-on mentaliteit;
 • Je volgt een commerciële/economische HBO opleiding;
 • Je komt uit de buurt van Groningen;
 • Het is een pré als je stage- of werkervaring in het buitenland opgedaan; 
 • Je spreekt vloeiend Engels.  Een andere moderne taal extra beheersen, is een pré.


Ons aanbod


Waar kom je terecht?

Jouw stage kan plaatsvinden op één van onze locaties die door heel het land gevestigd zijn. Dit kan naast Delfzijl ook in de omgeving Dordrecht of Amsterdam zijn. Er zijn meerdere studenten zoals jij die stagelopen. Ook krijg jij begeleiding van onze Student Business Counselor. Afhankelijk van de maatregelen wordt er (gedeeltelijk) vanuit huis gewerkt. Maar natuurlijk hopen wij snel weer naar kantoor te kunnen. Naast hard werken, is er ook tijd voor plezier! 


Interesse?

Solliciteer dan snel op onze website! Voor vragen kun je contact opnemen met Sharon van der Voet: svvoet@bs-htg.com.

Vacature: Commerciële Meeloopstage

Ben jij niet bang om contacten te leggen en wil jij met de dagelijkse werkzaamheden van onze Business Support Center meedraaien? Ga jij het gat in de markt vinden waardoor HTG haar internationale export nóg verder uitbreidt? Dan hebben wij een interessante stage voor jou…En ook nog eens binnen een jonge organisatie met supertoffe collega’s!


Hoe ziet jouw stage eruit?

Voor aankomende semester (september 2021) zijn wij op zoek naar een meeloop stagiaire.  In eerste instantie is jouw taak om het Business Support Center te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het beheren van de infomailbox en leads genereren. Verder kunnen er tussendoor opdrachten binnenkomen waarbij jij bijvoorbeeld een marktonderzoek mag uitvoeren voor één van onze Sales afdelingen. Je kunt denken aan een exportonderzoek naar de mogelijkheden binnen de FMCG-markt in Afrika, of de verkoop van parfum en cosmetica in bijvoorbeeld Azië. Ook hebben wij genoeg marketing en communicatie werkzaamheden waarbij je kan meekijken en wellicht  meewerken. Hierbij kan je denken aan het schrijven van promotie teksten of het ontwerpen van visuele content. Heb jij zelf ideeën over hoe jij jouw stage kan vormgeven? Wij staan hier uiteraard voor open! Uiteindelijk worden alle opdrachten in overleg opgesteld. Klinkt goed, toch?


Dit ben jij

Jij bent zelfstandig, nieuwsgierig, enthousiast, doortastend en commercieel ingesteld. Door je omgeving word je omschreven als een allemansvriend, die moeiteloos relaties aangaat en onderhoudt. Jij voelt je als een vis in het water in dé internationale handelsorganisatie van Nederland. Je kunt dan ook niet wachten om de wereld verder te ontdekken. Nieuwe opdrachten en projecten pak je met beide handen aan, jij wilt gewoon graag aan de slag!

 • Jij hebt die echte hands-on mentaliteit;
 • Je volgt een commerciële/economische hbo-opleiding;
 • Je komt uit de buurt van Groningen/Delfzijl (maximaal 50 min reisafstand);
 • Het is een pré als je stage- of werkervaring in het buitenland opgedaan hebt; 
 • Je spreekt vloeiend Engels.  Een andere moderne taal extra beheersen, is een pré.


Ons aanbod


Interesse?

Solliciteer dan snel op onze website! Voor vragen kun je contact opnemen met Sharon van der Voet: svvoet@bs-htg.com.