Vacatures HTG

HTG Stageopdracht

HTG is op zoek naar een derdejaars student met affiniteit voor logistiek. Naast meewerken op de afdeling hebben ze een specifieke opdracht voor het opstellen van het transportbeleidsrapport. 
Dit wordt een handleiding waarin het transportbeleid uiteen wordt gezet. Hierbij valt te denken aan beveiliging, verzekering, aansprakelijkheid, overslag, opslaglocaties, etc.

https://www.bs-htg.nl/vacancy/meeloopstage-logistiek-48 Trainee Logistics Analyst

Vind jij de stroom van goederen ook zo fascinerend? Krijg jij een kick als je de juiste goederen, op de juiste tijd, op de juiste plaats, in juiste hoeveelheden te krijgt, tegen minimale kosten?  

Dit ben jij 
Je hebt een passie voor de logistieke wereld en processen. Met jouw analytische vaardigheden leg je de juiste verbanden en ben je sterk met data. Vervolgens ben je ook degene die dit communicatief goed over kan brengen. Je kan het immers niet allemaal alleen. Je wilt alles weten, je leergierigheid en gedrevenheid spatten ervan af. Onze omgeving vraagt om flexibiliteit, jij begrijpt dat zaken niet altijd lopen zoals gepland. Daar anticipeer jij op en lost de zaken ook op. Regelen, plannen en organiseren zijn jouw hobby's.

Wat je bij ons doet

Inslag, opslag, uitgifte…deze logistieke processen zijn voor jou niet onbekend! Jij regelt niet alleen met je team de operationele logistieke werkzaamheden rondom de inslag, opslag en uitgifte van goederen. Je gaat in deze functie performance based werken en zorgt dat je altijd de juiste cijfers paraat hebt. Als Trainee Logistics Analyst werk je nauw samen met zowel onze financiële als commerciële afdeling(en), zodat onze goederen op de meest efficiënte wijze de deur uitgaan. Met jouw analytisch vermogen ben jij echt een sparringpartner voor het management. Je levert oplossingen, implementeert deze en stuurt continue aan op verbetering. Door het gebruik van gegevens gestuurde analysemethoden lukt het jou om knelpunten te lokaliseren en passende oplossingen te bieden.

Een opsomming van jouw cv 

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Logistiek of Supply Chain;
 • Circa 1 jaar werkervaring, bijvoorbeeld door een relevante bijbaan;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van een hef- en reachtruckcertificaat;
 • Je hebt ervaring met werken in WMS-systemen;
 • Als geen ander werk jij nauwkeurig en ben je cijfermatig sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. 

Ons aanbod

 • Intensieve begeleiding door onze Manager Operations;
 • Volop mogelijkheden om jouw ambities waar te maken;
 • Goede beloning voor je behaalde successen;
 • Gratis van gebruik van onze eigen sportschool en regelmatig gezellige personeelsuitjes;
 • Werken in een jong,ambitieus en snelgroeiend team. 

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur in sterke drank en health & beauty producten naar retailers (B2B) en locale distributeurs en wholesalers. Wij beleveren onze klanten met een breed assortiment aan A-merken en private labels. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. HTG heeft in 2017 een omzet behaald van 985 miljoen euro.

HTG maakt deel uit van B&S Group, dat sinds maart 2018 een beursnotering heeft aan Euronext Amsterdam.

Over B&S Group

B&S Group is een wereldwijde distributie partner voor consumenten goederen in aantrekkelijke kanalen en in verschillende niche markten, zoals Retail B2B, Maritime, Remote en Retail B2C. Met een goed opgeleide en ervaren groep van zo’n 1460 medewerkers, vormt B&S Group een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers. Wij leveren essentiële distributie services en bieden oplossingen voor logistieke uitdagingen aan klanten in meer dan 100 landen en met een assortiment van meer dan 40,000 items. Dit doen wij middels een flexibel, deels gerobotiseerd en zeer efficiënt distributie platform.

Klaar voor de job?
Natuurlijk is dit een kans die je niet wilt laten liggen. Stuur je cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je eerst nog wat meer informatie, geen probleem. Neem contact op met Anouk Tor (Recruiter) via 0596-635110 of 06 29725161. Kijk ook vooral op onze website www.bs-htg.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Afstudeeronderzoek Logistiek

Ben jij het logistiek talent dat bij ons gaat afstuderen? Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze student die gaat helpen om ons doel te bereiken: over 10 jaar 10 keer zo groot zijn. Jij krijgt de kans om aan de slag te gaan bij de grootste internationale distributieondernemingen in Noord-Nederland. Als jij onderzoek wilt doen binnen een jonge en ambitieuze organisatie met een ultramodern warehouse, reageer dan snel!  

Het onderzoek

Wij garanderen onze partners altijd any brand, anywhere, anytime. Dit bereiken we door onze logistiek perfect te plannen en hier hebben we jou voor nodig! Jij gaat bij ons onderzoek doen naar de efficiëntie van onze goederenstroom. Je bent in staat om inzichtelijk te maken hoe onze logistieke goederenstroom verloopt en middels een analyse tot een gedegen advies te komen. We hebben meerdere projecten lopen waarbinnen een onderzoek mogelijk is. We kijken graag samen met jou hoe we de opdracht concreet invullen.

Wie zoeken wij?

Je zit in de laatste fase van je opleiding en zoekt per februari een afstudeerstage. Logistiek is jouw passie en je volgt bijvoorbeeld een opleiding Bedrijfskunde of Logistiek & Economie. Jij bent assertief, continue op zoek naar verbetermogelijkheden en houd van aanpakken. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Wij bieden jou:

• Een fulltime stageplek vanaf februari voor 40 uur per week;
• Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand;
• Een eigen werkplek op de afdeling, dus collega’s genoeg!
• Begeleiding door de Manager Logistiek en een ervaren collega;
• En last but not least: we hebben een eigen sportschool waar je gratis heen kan.

Enthousiast geworden?

Als jij niet kunt wachten om jouw afstudeertraject bij ons tot een succes te maken, laat het ons dan weten door te solliciteren via onze website www.bs-htg.nl.


Heb je nog vragen? Geen probleem. Neem contact op met Vroni van Giezen, Recruiter, via 0596-635135.

Onze partners