Vacatures HTG

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur in sterke drank en health & beauty producten naar retailers (B2B) en locale distributeurs en wholesalers. Wij beleveren onze klanten met een breed assortiment aan A-merken en private labels. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. HTG heeft in 2017 een omzet behaald van 985 miljoen euro.

HTG maakt deel uit van B&S Group, dat sinds maart 2018 een beursnotering heeft aan Euronext Amsterdam.

Over B&S Group

B&S Group is een wereldwijde distributie partner voor consumenten goederen in aantrekkelijke kanalen en in verschillende niche markten, zoals Retail B2B, Maritime, Remote en Retail B2C. Met een goed opgeleide en ervaren groep van zo’n 1460 medewerkers, vormt B&S Group een betrouwbare partner voor klanten en leveranciers. Wij leveren essentiële distributie services en bieden oplossingen voor logistieke uitdagingen aan klanten in meer dan 100 landen en met een assortiment van meer dan 40,000 items. Dit doen wij middels een flexibel, deels gerobotiseerd en zeer efficiënt distributie platform.


Afstudeeronderzoek Logistiek

Ben jij het logistiek talent dat bij ons gaat afstuderen? Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze student die gaat helpen om ons doel te bereiken: over 10 jaar 10 keer zo groot zijn. Jij krijgt de kans om aan de slag te gaan bij de grootste internationale distributieondernemingen in Noord-Nederland. Als jij onderzoek wilt doen binnen een jonge en ambitieuze organisatie met een ultramodern warehouse, reageer dan snel!  

Het onderzoek

Wij garanderen onze partners altijd any brand, anywhere, anytime. Dit bereiken we door onze logistiek perfect te plannen en hier hebben we jou voor nodig! Jij gaat bij ons onderzoek doen naar de efficiëntie van onze goederenstroom. Je bent in staat om inzichtelijk te maken hoe onze logistieke goederenstroom verloopt en middels een analyse tot een gedegen advies te komen. We hebben meerdere projecten lopen waarbinnen een onderzoek mogelijk is. We kijken graag samen met jou hoe we de opdracht concreet invullen.

Wie zoeken wij?

Je zit in de laatste fase van je opleiding en zoekt per februari een afstudeerstage. Logistiek is jouw passie en je volgt bijvoorbeeld een opleiding Bedrijfskunde of Logistiek & Economie. Jij bent assertief, continue op zoek naar verbetermogelijkheden en houd van aanpakken. Daarnaast ben je communicatief vaardig en beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Wij bieden jou:

• Een fulltime stageplek vanaf februari voor 40 uur per week;
• Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand;
• Een eigen werkplek op de afdeling, dus collega’s genoeg!
• Begeleiding door de Manager Logistiek en een ervaren collega;
• En last but not least: we hebben een eigen sportschool waar je gratis heen kan.

Enthousiast geworden?

Als jij niet kunt wachten om jouw afstudeertraject bij ons tot een succes te maken, laat het ons dan weten door te solliciteren via onze website www.bs-htg.nl.


Heb je nog vragen? Geen probleem. Neem contact op met Vroni van Giezen, Recruiter, via 0596-635135.

Onze partners