Vacatures Continu

Administratief Medewerker Mijnbouwschade (€2.000 - €2.500)

 

Jij gaat ervoor zorgen dat er goede en duidelijke rapporten komen voor Mijnbouwschade. Als administratief medewerker ontvang je allerlei documenten en foto’s van de schade-experts. Het is aan jou om deze informatie uit te zoeken en in een goed rapport duidelijk en precies weer te geven. Ook houd je je bezig met het verwerken van de urenstaten de schade experts. Je krijgt een belangrijke rol binnen het proces rondom Mijnbouwschade, zonder jouw rapport is het werk daarvoor voor niks geweest.

 

Je onderhoud contact met verschillende partijen zoals de inspecteurs en de planningsafdeling. In woord en geschrift ben je dus erg vaardig. Ook houd je het overzicht het kan namelijk voorkomen dat je aan meerdere rapporten tegelijk werkt. Bijvoorbeeld wanneer je even moet wachten op bepaalde gegevens.

 

Wat neem je mee

·        Je werkt nauwkeurig en precies

·        Kennis van Excel

·        Werkt goed in teamverband

·        Werkervaring in administratie is een mooi voordeel maar geen vereiste

·        Je bent proactief en servicegericht

 

Arbeidsvoorwaarden

·        Goed salaris (€1.900 - €2.400)

·        Leuke werkomgeving in een leuk team

·        Opleidingsmogelijkheden

·        Auto van de zaak is bespreekbaar

 

Bedrijf

Je komt terecht bij de Mijnbouwschade tak van een groot bedrijf. Binnen de tak werken veel inspecteurs buiten de deur en zit er een team op kantoor. Jouw plek is binnen dat team. Hiermee heb je de voordelen van het werken voor een grote organisatie maar ook de persoonlijke sfeer van je eigen team.

 

Dit bedrijf werkt onder andere voor bedrijven in het vastgoed, verzekeringssector, leasemaatschappijen, zorgverleners, overheden en meer. Een mooie kans om een breed netwerk op te bouwen.

 

Interesse? Neem dan contact op met Tom Kisteman 06-22455705 of mail je cv met een korte motivatie naar t.kisteman@continu.nl.