InWork

Wij zijn InWork, de specialist in het vinden en verbinden van Young Professionals aan toonaangevende partners op het gebied van IT & Techniek. Als ambitieuze, flexibele en betrokken organisatie vinden wij kwaliteit en ontwikkeling van onze (aankomende) medewerkers erg belangrijk. Door hen opleidingen, trainingen en persoonlijke coaching te bieden, aansluitend bij hun ontwikkeling, helpen wij hen stappen te maken in hun carrière en ambities waar te maken. 

Naast iets te kunnen betekenen voor werkende IT’ers en techneuten, vinden wij IT’ers en techneuten in spe minstens zo belangrijk! Daarom is vijf jaar geleden InWork Campus het leven ingeroepen. Met onze actuele kennis vanuit de praktijk slaan wij de brug tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Dit doen wij door gastcolleges te geven en events te organiseren. Hiermee worden de kennis en vaardigheden van studenten, docenten en andere onderwijsbetrokkenen op het gebied van de arbeidsmarkt vergroot. In het bijzonder worden studenten concrete handvatten geboden op het gebied van soft skills, door gastcolleges over onder andere solliciteren, LinkedIn en persoonlijk leiderschap. Daarnaast krijgen zij de kans hun netwerk te vergroten, door een kijkje te nemen bij een bedrijf in de buurt met de Inhousedagen. 

Wij werken met passie voor het vak, gedreven tot op het bot, vooruitstrevend en met lef! Gebaseerd op onze eigen ervaring en met ons perspectief vanuit de praktijk brengen wij studenten actuele kennis bij. Nieuwsgierig geworden naar InWork? Of wil je een keer een training of event bijwonen? Neem dan contact met me op via onderstaande gegevens.

T: +31 (0)88-0 700 700

M: +31(6)-86 80 93 59 

E: lzijlstra@inwork.nl

Logo.png