Solidus Solutions

Solidus Solutions is een van de grootste Europese producenten van massief karton en massiefkartonnen verpakkingen. Het bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 150 jaar en heeft diverse bedrijfslocaties (vijf kartonfabrieken, elf converting fabrieken en twee verkoopkantoren) in Europa. Solidus Solutions heeft meer dan 1500 medewerkers en een totale productiecapaciteit van 350.000 ton.


Solidus Solutions biedt een uitgebreid assortiment recyclebare verpakkingsoplossingen en is gespecialiseerd in de productie van massief karton en massiefkartonnen verpakkingen. Ze leveren aan verschillende branches waaronder de voedselbranche, de luxesector en diverse industrieën. Solidus Solutions is onderdeel van het Amerikaanse Centerbridge Partners.


Solidus Solutions wil de nr. 1 leverancier van haar klanten zijn voor het leveren van excellente solid board oplossingen. De klanten van Solidus Solutions kunnen vertrouwen op een organisatie van wereldformaat met vakkundige en toegewijde medewerkers. Op die manier biedt Solidus Solutions een succesvolle en duurzame toekomst aan alle belanghebbenden.

logo-solidus-solutions-300x138.png