Vacatures VanMeijel

VanMeijel - Workflow designer - HBO/WO 

Als workflow designer bouw je mee aan het nieuwe bouwplatform Metacom Online. Je definieert nieuwe standaarden en processen door bestaande producten te analyseren en met klanten in gesprek te gaan. Hieruit weet je goed onderscheid te maken tussen hoofd en bijzaken. Je ontwikkelt nieuwe concepten, toetst deze met collega's en klanten

Bekijk vacature


VanMeijel - Afstuderen bij VanMeijel - HBO/WO 
Deze opdrachten zijn voor één of twee TU-studenten Bouwkunde met IT affiniteit, Bedrijfskundige Informatica, Informatica en/of Technische Bedrijfskunde. Begrijp jij wat bedrijven succesvol maakt? Snap jij hoe ICT wordt inzet om concurrentievoordeel te behalen en klanten te binden? Ken je de processen van bedrijven in de bouw? Wil jij bouwbedrijven helpen om de volgende stap in de digitalisering te maken? Op de volgende link staan verschillende opdrachten. Natuurlijk kunnen we ook met elkaar in gesprek gaan om samen een gave opdracht te verzinnen!

Bekijk vacature


VanMeijel Workflow developer - HBO/WO 

Als workflow developer bouw je bedrijfsprocessen in ons platform Metacom Online. Je ontwikkelt in een team processen die allerlei technieken en processen aan elkaar verbindt. Denk heirbij bijvoorbeeld aan registraties die op bouwplaatsen plaatsvinden of het gebruik van sensordata uit machines.

Bekijk vacature

Klik hier voor mee vacatures van VanMeijel

Onze partners