Board '18-'19

Board Kremer


F.l.t.r. Janik Langen, Ilona Roelfsema, Esther Kremer, Niels Oudenampsen, Floor Noordam, Lars Wienbelt. 

DSC6559-Edit_1.jpg


Chairman 

Esther Kremer

Voorzitter@svscopus.nl

Ik ben Esther Kremer, de voorzitter van Scopus. Op dit moment ben ik 18 jaar jong en zit ik in het tweede jaar van Technische Bedrijfskunde. Ik ben geboren en getogen in het mooie dorp Bedum (vlak boven Groningen). Sinds 1 juli heb ik een kamer in Groningen en kan ik dus ultiem genieten van het studentenleven.

Afgelopen jaar was ik de voorzitter van de wintersportcommissie. Dit vond ik ontzettend leuk en daarom heb ik er voor gekozen om dit jaar voorzitter te worden van Scopus! Ik leid de vergaderingen, ben het aanspreekpunt en draag het meeste verantwoordelijkheid van het bestuur. Ik heb ontzettend veel zin in aankomend jaar en ik hoop jullie veel te zien op kantoor en tijdens de activiteiten van Scopus!

Als er vragen zijn kunnen jullie mij altijd bereiken via de mail, facebook of kom gezellig langs op kantoor!

Lieeefs Esther


Secretary

Ilona Roelfsema

Sectretaris@svscopus.nl

Mijn naam is Ilona Roelfsema, ik ben 19 jaar oud en dit jaar ben ik secretaris bij Scopus. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Gasselternijveenschemond, een dorpje dicht bij Stadskanaal zeg ik meestal. Ik ben vorig jaar verhuisd naar de prachtige stad Groningen, wat me erg goed bevalt. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor alle administratie, de website en social media. Als je vragen hebt kun je bij mij zijn door een mailtje te sturen of nog beter, door even langs te komen op ons gezellige kantoor.
Verder werk ik bij Servicebioscoop Smoky, houd ik erg van zwemmen, dansen en houd ik ervan om druk bezig te zijn met de studie en met Scopus. Ook kan ik moeilijk nee zeggen tegen een avondje stappen of borrelen. Ik heb erg veel zin in dit jaar en hoop dit jaar veel te leren.
Ik ben te bereiken op het bovenstaande mailadres!


Treasurer

Niels Oudenampsen

Penningmeester@svscopus.nl

Ik ben Niels Oudenampsen, de penningmeester van Scopus. Op dit moment ben ik 19 jaar oud en zit ik in het tweede jaar van Technische Bedrijfskunde. Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje uit de achterhoek genaamd Laren (gld). Vanaf vorig jaar augustus ben ik voor mijn studie naar Groningen verhuisd. En vind het leuk om allerlei dingen naast mijn studie te doen. Zo ben ik ook lid bij de studentenvereniging R.K.S.V. Albertus Magnus.

Afgelopen jaar was ik niet heel actief bij Scopus. Maar probeer dat dit jaar heel hard in te halen. Ik bepaal waar het geld aan uitgegeven wordt en zorg dat de vereniging financieel draaiend blijft. Ik weet zeker dat aankomend jaar een heel leuk jaar zal gaan worden.
Als er vragen zijn kunnen jullie mij altijd bereiken via de mail, facebook of als je me tegen komt spreek met gerust aan!

Groetjesss Niels


Commissioner internal affaires

Janik Langen

Intern@svscopus.nl

Ik ben Janik, 20 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van Technische Bedrijfskunde. Ik ben opgegroeid in Drouwen, een klein dorpje in Drenthe en woon nu een jaar op kamers in Groningen. Afgelopen jaar heb ik met plezier als actief lid deelgenomen aan de buitenlandse reiscommissie en dit jaar zal ik de functie van commissaris intern vervullen. Als intern ben ik verantwoordelijk voor de commissies en dus ook hun aanspreekpunt. Ik heb heel veel zin in het aankomende jaar en hoop jullie op onze activiteiten en misschien wel in een commissie te zien!!

Als je ooit vragen hebt kun je me altijd een berichtje sturen. Kom ook gerust langs op ons Scopus kantoor voor vragen of om van een lekker kopje koffie te genieten.


Commissioner external affaires

Floor Noordam

Extern@svscopus.nl

Lieve lieve leden, ik ben Floor en ga aankomend jaar de functie van commissaris extern vervullen bij S.V.Scopus. Ik ben 21 jaar en ga nu naar het tweede jaar van technische bedrijfskunde. Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen en woon nu ook in de stad al een aantal jaren op kamers. Ik hockey in PK13 bij GCHC, ben actief bij de studentenvereniging Albertus Magnus, heb een hecht huis en werk bij de Humphreys. Dit is allemaal erg veel als je het zo leest maar dat is precies hoe ik ben. Ik kan absoluut niet stilzitten en hecht veel waarden aan mensen. Ik vind het leuk om veel dingen te doen en telkens weer nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben graag in grote gezelschappen en maak makkelijk een praatje met mensen. Ik sta open voor iedereen en ben zeer leergierig. Daarnaast hou ik veel van muziek en een gezellig borreltje ben ik niet vies van. Wil je mij nog beter leren kennen, kom dan zeker langs op het kantoor van Scopus!


Commissioner aquisition

Lars Wienbelt

Acquisitie@svscopus.nl

Ik ben Lars Wienbelt, commissaris acquisitie van Scopus. Ik ben 22 jaar en zit in het derde jaar van Technische Bedrijfskunde. Ik woon in Groningen en mijn thuisthuis is in Wijhe, een dorp aan de IJssel tussen Deventer en Zwolle. In het weekend ga ik hier nog naartoe voor mijn werk en voetbal met mijn vriendenteam. Voor mij wordt dit het derde jaar dat ik lid ben van Scopus. Vorig jaar ben ik eigenlijk voor het eerst echt actief betrokken geweest bij Scopus, ik zat in de sportcommissie. Hier heb ik met heel veel plezier aan bijgedragen. Met de functie van commissaris acquisitie ga ik dit jaar bezig met de (potentiële) partners van Scopus. Ik onderhoud het contact met bestaande partners en probeer nieuwe partners te vinden die onze activiteiten binnen Scopus kunnen sponsoren.
Als je na het lezen van dit stuk met vragen komt te zitten kan je gerust langskomen op kantoor, mij aanspreken op een van de activiteiten of borrels of mij een mailtje sturen.

Groet!

Our sponsors