Inhouse dag Boskalis

Over dit evenement

Categorie
Bedrijfsbezoeken
Datum en tijd
2 jun. 2023 07:15 - 18:00

Inhouse dag Boskalis

We zijn verheugd om jullie uit te nodigen voor ons bedrijfsbezoek aan Boskalis in Papendrecht, georganiseerd door SV Scopus en SV Tapp. Boskalis is een toonaangevend bedrijf in de maritieme industrie en is gespecialiseerd in baggeren, offshore energie-infrastructuur en maritieme diensten.

Bij Boskalis werken meer dan 9.000 professionals wereldwijd aan uitdagende projecten die bijdragen aan het veilig en duurzaam bouwen van de toekomst. Met hun geavanceerde schepen, kranen en technologieën bieden ze oplossingen voor klanten over de hele wereld, zoals het aanleggen van windmolenparken op zee en het onderhouden van waterwegen.

Tijdens ons bezoek krijgen we de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij dit innovatieve bedrijf en meer te leren over hun activiteiten, technologieën en projecten. We zullen ook de gelegenheid hebben om vragen te stellen aan Boskalis-professionals en hun expertise en ervaring uit de eerste hand te horen.

Deze kans om Boskalis te bezoeken is van onschatbare waarde voor studenten die geïnteresseerd zijn in de maritieme industrie en technologieën. Het is een unieke kans om te zien hoe een wereldwijd opererend bedrijf opereert en hoe zij bijdragen aan het bouwen van een veilige, duurzame toekomst.

We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen bij Boskalis in Papendrecht en een onvergetelijke ervaring te delen.

Met vriendelijke groet, SV Scopus en SV Tapp

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners