Bestuur Ensel

Bestuur Ensel


Gekozen_niet_blij.jpg
V.l.n.r. Dennis Renkema, Femke Stegeman, Abram Ensel, Jarno de Boer, Sofie Horsthuis


Voorzitter
Abram Ensel

voorzitter@svscopus.nl

Ik ben Abram Ensel, de voorzitter van Scopus. Ik ben 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van Technische Bedrijfskunde. Ik ben geboren en getogen in het altijd mooie Dokkum. Ik ben vorig jaar verhuisd naar Groningen en dit bevalt mij erg goed. 

Als voorzitter van de vereniging leid ik de vergaderingen, ben ik het aanspreekpunt en draag de meeste verantwoordelijk van het bestuur, daarnaast ben ik vaak in de stad te vinden en geniet ik vol van mijn studenten leven!

Ik heb super veel zin in aankomend jaar en hoop jullie veel te zien op het kantoor en natuurlijk ook tijdens de activiteiten van Scopus!


Secretaris
Femke Stegeman

secretaris@svscopus.nl

Mijn naam is Femke Stegeman, de secretaris van S.V. Scopus. Ik ben 19 jaar en zit in het tweede jaar van Technische Bedrijfskunde. Ik kom uit Elp, een heel klein dorpje in Drenthe. Ik ben vorig jaar verhuisd naar Groningen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig een avondje te stappen of te borrelen. Ook werk ik als kassière bij de Albert Heijn.  

Afgelopen jaar was ik actief lid in de promotiecommissie. Dit jaar ben ik verantwoordelijk voor alle administratie, de website en social media. Voor vragen kan je mij altijd mailen of langs komen op ons kantoor! Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop jullie te zien tijdens de activiteiten!


Penningmeester
Jarno de Boer

penningmeester@svscopus.nl

Ik ben Jarno de Boer, de penningmeester van Studievereniging Scopus. Ik ben op dit moment 20 jaar en heb er al 2 jaren studie opzitten. Mijn propedeuse heb ik al gehaald en van het 2e jaar moet ik nog enkele vakken halen. Komend jaar ben ik van plan mij volledig te focussen op mijn functie als penningmeester. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor al het geld wat bij de vereniging binnenkomt en waar het geld van de studievereniging naartoe gaat. Verder zal ik ook actief zijn in de galacommissie voor het gala die wij als studievereniging samen met de studieverenigingen Cura en Vedi zullen organiseren. 

Verder voetbal ik nog in mijn vrije tijd. Ik train mee bij VV Helpman in Groningen en zal in de weekenden nog naar thuis thuis toe reizen om daar wedstrijden te spelen. Ik houd van gezelligheid en vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, dus kom gerust eens langs op kantoor om een bakje koffie te doen of even kennis te maken! Ten slotte zal je mij nooit nee horen zeggen tegen gezelligheid, voor een borrel sta ik altijd open. Je zal mij ook vaak genoeg in de stad kunnen vinden in de avonden. 

Ik heb erg veel zin in aankomend jaar! Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust even een mailtje naar bovenstaand e-mailadres of kom langs op kantoor (D1.61).

Joe joe!


Commissaris Intern
Dennis Renkema

intern@svscopus.nl

Mijn naam is Dennis Renkema. Ik ben 20 jaar oud en kom uit een dorpje vlak buiten Groningen. Ik zit in mijn tweede jaar van Technisch Bedrijfskunde en ben de commissaris intern van S.V. Scopus. Als commissaris intern ben ik de schakel tussen de actieve leden en het bestuur. Ik ben bij vergaderingen, houd de voortgang van de commissies in de gaten en controleer hun werk. Ze kunnen altijd bij mij komen met vragen, problemen of voor een kop koffie. De commissies waar ik vorig jaar in heb gezeten, heeft mijn studie jaar onvergetelijk gemaakt en ik hoop dit te ook te kunnen realiseren bij de actieve leden en andere leden van Scopus. 


Commissaris Extern

Sofie Horsthuis

extern@svscopus.nl

Ik ben Sofie, de commissaris extern van Scopus. Ik ben 20 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van Technische Bedrijfskunde. Mijn thuisthuis is in Olst, een dorp tussen Deventer en Zwolle en ik woon nu al twee jaar op kamers in Groningen. Als commissaris extern ben ik verantwoordelijk voor de studiegerelateerde activiteiten en ik houd contact met de partners van Scopus. Ik vind het leuk om naast mijn studie actief te zijn. Zo ben ik ook lid bij de studentenvereniging Unitas S.G. Verder bezoek ik graag concerten en kan ik altijd wel genieten van een speciaalbiertje. 


Ik heb heel veel zin in dit jaar! Voor vragen kunnen jullie me een mailtje sturen, of kom even langs op kantoor.

Onze partners