Bestuur Sietsma

Bestuursfoto.jpg

Dion Sietsma

Voorzitter@svscopus.nl

Ik ben Dion Sietsma, 20 jaar jong en ben de voorzitter van Scopus van het verenigingsjaar 2017-2018. Thuis thuis kom ik van een boerderij ergens ver weg in Rutten. Ik hou van voetbal, stappen, skiën en leuke activiteiten ondernemen. De voorzitter is de positie met de meeste verantwoordelijkheid van het bestuur, verder zal ik het aanspreekpunt zijn en zal ik de vergaderingen leiden. Ik kan namens iedereen wel zeggen dat we erg veel zin hebben in het aankomende jaar en dat we er een leuk en leerzaam jaar van willen gaan maken.

Jullie kunnen mij altijd bereiken via mail.

Thomas Gude

Secretaris@svscopus.nl

Mijn naam is Thomas Gude. Ik ben 20 jaar oud en ben komend jaar de secretaris van S.V. Scopus. Voor de website en alle administratie ben ik o.a. verantwoordelijk, maar nog veel belangrijker, het helpen van leden en studenten met alles wat met Scopus te maken heeft. Ik kijk ernaar uit iedereen goed te woord te staan, maar natuurlijk ook met een biertje tijdens de borrels. Ik ben te bereiken op het bovenstaande mailadres!

Wychard Visser

Penningmeester@svscopus.nl

Ik ben Wychard Visser, ik ben 18 jaar en zal volgend jaar beginnen aan het tweede studiejaar van Technische Bedrijfskunde. Daarnaast zal ik de functie als penningmeester vervullen voor DE studievereniging van Groningen. Ik hoop veel te leren tijdens dit jaar en mij verder te ontwikkelen. Naast studeren, voetbal ik graag en ben ik niet vies van een feestje, ik ga dan ook vaak uit met vrienden. Ik luister graag naar muziek en ik vind het ook niet erg om af en toe te genieten van een goeie serie of film.

Commissaris Intern

Jenna Elzinga

Intern@svscopus.nl

Mijn naam is Jenna, ik ben 18 jaar en ga nu beginnen aan mijn tweede jaar technische bedrijfskunde. Na een jaar genoten te hebben van alle leuke dingen die Scopus organiseerde heb ik besloten zelf ook actief lid te worden. Dit ga ik doen als commissaris intern voor het jaar 2017-2018. Als commissaris intern houd ik mij vooral bezig met de commissies en zal deze dan ook samenstellen. Dus heb jij vragen over de commissies dan kun je mij altijd een berichtje sturen!

In mijn vrije tijd ben ik veel met vrienden en ben samen met hen 's nachts ook vaak in het centrum te vinden. Ik hoop dat jullie een beetje een indruk van mij hebben gekregen en ik kom jullie vast wel tegen in de gangen van school of in de stad!

Commissaris Extern

Teun Timmer

Extern@svscopus.nl

Mijn naam is Teun Timmer, 19 jaar en ik zal volgend jaar de commissaris extern van de vereniging zijn. Als extern ben ik verantwoordelijk voor de partnerschappen van de vereniging en zal ik mij bezighouden met de organisatie van het symposium, bedrijfsbezoeken en gastlezingen. Ik heb besloten om bestuur te gaan doen omdat het een leerzaam en vooral erg leuk jaar zal opleveren. Naast mijn studie ga ik graag op stap, sport ik iets en werk bij een feestcafé.