Pouw Rent Autoverhuur

Pouw Rent Autoverhuur

Pouw Rent Autoverhuur is bij uitstek de aangewezen partner voor al uw autoverhuur in de regio Groningen met een ruim aanbod huurauto’s. Pouw Rent Autoverhuur verzekert u van een veilige, comfortabele en probleemloze reis, zodat u zorgeloos op weg kunt.  Service zoals u dat wenst met een persoonlijk karakter, dát is Pouw Rent Autoverhuur.

Dankzij onze uitstekende service, aantrekkelijke huurvoorwaarden en mooie, betrouwbare huurauto’s zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste autoverhuurbedrijven van de regio Groningen. Ons aanbod huurauto’s is enorm. Of u nu een busje wilt huren om met vrienden op vakantie te gaan, lekker een weekendje weg wilt in een ruime huurauto of busje of op zoek bent naar een verhuiswagen, door ons grote wagenpark en divers assortiment merken en modellen is er altijd wel een huurauto beschikbaar die voldoet aan uw wensen. U kunt bij Pouw Rent Autoverhuur gemakkelijk en snel online een auto, verhuiswagen, bestelbus of 9-persoons busje huren.

download.png


Ben jij op dit moment druk met verhuizen of ga je misschien even op vakantie, dan heeft Pouw Rent voor jou een hele aantrekkelijke deal. Vanaf nu kan jij met 10% korting een busje huren voor het verhuizen van jouw spullen in de stad of om wat voor reden dan ook! 

Neem contact op via info@pouwrent.nl en geef aan dat jij gebruik wilt maken van de 10% kortingsactie.


Onze partners