Bestuur Krabbenborg

Bestuur Krabbenborg

v.l.n.r  Rense Meester, Merle Lubbinge, Naut Krabbenborg, Stijn Hoogland, Jasper Jacobi

SVScopus2021-9452.jpg

Voorzitter

Naut Krabbenborg 

Mijn naam is Naut Krabbenborg, aankomend jaar ben ik de voorzitter van Scopus. Ik ben 19 jaar oud en zit in het tweede jaar van Technische bedrijfskunde. Afgelopen jaar heb ik een super leuke tijd gehad in Groningen, Scopus heeft hier een grote rol in gespeeld. Omdat Scopus afgelopen jaar zo belangrijk is geweest wilde ik dit jaar actief worden bij Scopus, dit zal ik doen door de bestuursfunctie van voorzitter in te vullen. Als voorzitter van de vereniging ben ik het aanspreekpunt, leid ik de vergaderingen en draag ik veel bestuurlijke verantwoordelijkheden. Naast dat ik mij veel bezig houd met Scopus voetbal ik graag en ben ik veel in de stad te vinden. Dit zal ik komend jaar ook zoveel mogelijk blijven doen. Ik heb er vertrouwen in dat we er samen aankomend jaar een top jaar van zullen maken en hoop jullie dan ook te zien bij een Scopusactiviteit, op ons kantoor of in de stad!

voorzitter@svscopus.nl


Secretaris

Merle Lubbinge

Heehoi! Ik ben Merle Lubbinge. Ik ben 19 jaar en zit nu in het 2e jaar van Technische Bedrijfskunde. Dit jaar mag ik met trots de functie van secretaris vervullen. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de administratie en de sociale mediaplatformen. Verder ben ik er voor jou om al jouw vragen te beantwoorden en zorg ik ervoor dat jij op de hoogte bent van al onze leuke activiteiten en ons laatste nieuws. In mijn vrije tijd vind ik het erg gezellig om met vrienden een terrasje te pakken of spontaan een dagje weg te gaan. Ik kom uit Giethoorn dus ook bootje varen doe ik erg graag. Daarnaast ben ik lid van een vliegclub in Eelde waar ik met heel veel plezier vlieglessen volg. Ik heb ontzettend veel zin in het komende jaar. Ik hoop jullie dan beter te leren kennen bij alle mooie activiteiten die gaan komen! 

Secretaris@svscopus.nl


Penningmeester 

Stijn Hoogland

Mijn naam is Stijn Hoogland en ben 21 jaar. Ik zit nu in het 2e jaar van Technische bedrijfskunde en woon nu een jaar in Groningen. Vorig jaar heb ik ondanks Corona een heel leuk jaar gehad bij de sportcommissie van Scopus. Dit jaar ben ik de penningmeester bij studievereniging Scopus. Komend jaar zal ik de administratie van de penningmeester verbeteren en een beter overzicht creëren. Als penningmeester ben ik ook verantwoordelijk voor alle uitgaven en inkomsten binnen de vereniging.

In mijn vrije tijd ben ik ook vaak te vinden in Workum hier ga ik vaak kitesurfen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om met vrienden bier te drinken op het terras.

Aankomend jaar is er hopelijk weer veel fysiek mogelijk dus later we er een super mooi jaar van maken. Hopelijk zie ik jullie snel op onze evenementen!

Mocht je nog vragen hebben dan mag je mij altijd een mailtje sturen of kom even langs op kantoor D1.61

Penningmeester@svscopus.nl


Commissaris Intern

Rense Meester

Hallo allemaal! Mijn naam is Rense Meester, ik ben 22 jaar en dit is mijn derde jaar op de studie Technische Bedrijfskunde. Ik woon nu iets meer dan 3 jaar samen met mijn vriendin in Groningen. Naast mijn studie voetbal ik in Groningen bij Potetos in een vriendenteam. Na twee hele leuke jaren als actief lid ben ik komend jaar de commissaris Intern van Scopus. Als commissaris Intern ben ik erg betrokken met de commissies en ben ik veel in contact met alle actieve leden. 

We gaan er met z’n allen een mooi jaar van maken, hopelijk zie ik jullie tijdens de borrels en de andere activiteiten. Voor vragen mogen jullie mij altijd een mailtje sturen op: Intern@svscopus.nl


Commissaris Extern 

Jasper Jacobi

Hallo, mijn naam is Jasper Jacobi, ik zal komend jaar de rol van commissaris extern gaan vervullen bij s.v. Scopus. Ik zit in het tweede jaar van Technische Bedrijfskunde en zal nu dus daarnaast in het bestuur van Scopus zitten. Met de functie commissaris extern zal ik verantwoordelijk zijn voor de partners van Scopus en studie gerelateerde activiteiten. 

Ik woon in Groningen en ben 22 jaar oud. Vorig jaar ben ik actief lid geweest en heb daarna besloten het bestuur in te gaan. In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op en zit ik graag op een terras. 

Wij gaan er een knallend jaar van maken! en ik hoop jullie allemaal te zien bij onze activiteiten. Voor vragen kun je me altijd bereiken via:  

extern@svscopus.nl

Onze partners