YER

“ YER brengt ambities in beweging, door jou als starter te verbinden aan toonaangevende organisaties. Werk, geniet en benut 100% van je potentieel.” 


Schermafbeelding_2022-11-16_om_10.27.15.png

Jouw kansen via YER 

Via YER kies je voor traineeships en startersbanen in onder meer de techniek. We helpen je via uitgebreide begeleiding richting de juiste match binnen ons meganetwerk. Van internationale A-merken tot supergespecialiseerde niche-organisaties: deel je ambities en wij helpen je de best passende werkplek te vinden. 

  • Technische traineeships zijn werk-leertrajecten waarin je werkervaring opdoet bij een technisch bedrijf en wordt opgeleid: functiegericht én op het gebied van soft en business skills. Ook word je gecoacht en leer je via intervisiesessies van de ervaringen van medetrainees. Tijdens je traineeship ben je bij ons in dienst en kun je rekenen op een goed salaris en aantrekkelijke voorwaarden. Na afloop treedt 95% van onze trainees in vaste dienst bij het bedrijf waar ze werkervaring opdoen.  
  • Startersfunctiesvan YER zijn divers, uitdagend en inspirerend. Ze geven jouw carrière een solide kick-off. Als je nog beter wilt worden in je functie of je juist breder wilt ontwikkelen, dan helpen we je uitgebreid met coaching, trainingen, expert-adviezen en meer. 

Over YER 

YER is een recruitment en detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen en opleiden van hoogopgeleid personeel. Wij focussen ons op het verbinden van young professionals met mark leidende opdrachtgevers. Voordat ze de arbeidsbemiddeling ingingen, werkten onze technische-consultants in de meeste gevallen éérst in de branche. Zij kennen jouw werkveld dus als hun achterzak en geven je als insider waardevolle tips, tricks en knowhow die jouw baankansen vergroten. 

Breng jij jouw ambities samen met YER maximaal tot uiting? Doe dan nu en gratis cv-check of ontdek al onze technology traineeships
​​​​​​​

Contactgegevens Janell: janellwessels@yer.nl of bel 06 10 04 52 60 test

Onze partners