Essity

1280px-Essity_logo.svg.png

Essity is een wereldspeler op het gebied van hygiëne producten en actief in 100 landen. Essity is ook het bedrijf achter merken als TENA, Tork, Libresse, Tempo, Edet, Plenty, Demak’up en Leukoplast. De hygiëne tak is verdeeld in 3 business units: Consumer Goods, Incontinence Care en Away-from-Home. Werken bij Essity is niet zomaar een carrière; het is een kans om de wereld direct gezonder, hygiënischer en veiliger te maken. Wereldwijd werken 46.000 werknemers aan impactvolle innovaties gekoppeld aan duurzame oplossingen streven we ernaar om elk jaar meer mensen te bereiken met de noodzakelijke en essentiële oplossingen voor welzijn.

Through innovation, digitalization, leading market positions and a greater presence in the fastest-growing sales channels, as well as world-class service levels, quality and efficiency, Essity creates added value for customers and consumers. Our strategy and operations are based on a sustainable business model aimed at achieving profitable growth and responsible value creation, all of which is centered around our customers and consumers’.

Afbeelding3.png
Afbeelding2.png
Afbeelding1.png

This is what Essity does: https://youtu.be/h7fINIzlqFY  

In Hoogezand staat de grootste Essity fabriek van Nederland, Essity Operations Hoogezand B.V. Bij Essity Operations Hoogezand werken ruim 500 medewerkers waar bekende merken zoals TENA Lady, TENA Pants en Libero Up&Go worden geproduceerd. Naast drie productie-units, dragen verschillende ondersteunende units en afdelingen bij aan het eindresultaat: Logistiek, Plant Support, Controlling, Human Resources en Quality en RESH (risk-management, environment, safety, health). Vanuit een volledig geautomatiseerd distributiecentrum vinden de producten hun weg naar de klant. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De productiesite van Essity in Hoogezand is erg dynamisch, elke dag is weer anders. 


Werken bij Essity betekent de ambitie hebben om de standaarden van hygiëne en gezondheid over de hele wereld te verbeteren. Om dit waar te maken, hebben we toekomstige leiders, innovators en denkers nodig. Ben jij op zoek naar een stage of bezig met je eindscriptie? Ben je pas afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende nieuwe carrière, of ben je ons tegengekomen op een evenement en wil je meer weten? Dan ben je hier aan het juiste adres. We dagen je uit om een kijkje te nemen, jezelf bekend te maken met Essity, te zien wat wij te bieden hebben en ons te overwegen voor de volgende stap in je carrière. Geef je carrière een kickstart met Essity. Bekijk direct onze openstaande vacatures in Nederland en daarbuiten of ontdek wat er verder schuilgaat achter Essity. Voor meer informatie bezoek www.essity.com/careers.