binnenlandse reis

Over dit evenement

Categorie
Weekendreis
Organisator
Bestuur Oost
Datum en tijd
5 apr. 2024 09:00 - 7 apr. 2024 14:30
Locatie
Maastricht

binnenlandse reis

 

aanmelden kan vanaf maandag 18 maart om 14:00!

Eindelijk is het zover! De langverwachte binnenlandse reis, georganiseerd door Scopus, staat voor de deur en brengt ons naar het prachtige Maastricht. Deze onvergetelijke reis kost slechts 95 euro per persoon en belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Vertrekdatum: 5 april
Vertreklocatie: Hoofdstation in Groningen
Vertrektijd: 9:00 uur

Op vrijdag arriveren we in Maastricht, waar we ons zullen inchecken in een gezellig hostel. Iedereen krijgt de eerste paar uur vrije tijd om zijn of haar eigen ding te doen. Vervolgens staat er een gezamenlijk diner op het programma. 's Avonds is er een kroegcollege gepland, gevolgd door een gezellige borrel om de avond in stijl af te sluiten.

Op zaterdag starten we de dag met een gezamenlijk ontbijt, waarna een spannende activiteit op ons wacht. 's Middags staat er een interessante rondleiding in een bierbrouwerij op het programma, waarna we opnieuw gezamenlijk zullen dineren. De zaterdagavond zal een afsluitende avond zijn met een prijsuitreiking, gevolgd door vrije tijd voor iedereen om te genieten van de avond op eigen wijze.

Op zondagochtend genieten we nogmaals gezamenlijk van een heerlijk ontbijt, waarna we samen zullen opruimen. Om 12:00 uur is het tijd om afscheid te nemen van Maastricht en huiswaarts te keren, met talloze mooie herinneringen aan een fantastisch weekend samen.

Belangrijk: Er is slechts plek voor 22 personen, dus meld je snel aan! het bedrag zal na de reis pas worden afgeschreven.

Het bedrag van het OV-gebruik wordt gecompenseerd door Scopus.

let op: inschrijving is bindend vanaf 21-03-2024 22:00

Het is nu toegestaan om een introducee mee te nemen!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze partners