Kroegcollege Royal Huisman

Over dit evenement

Categorie
Gastsprekers
Organisator
Bestuur van Engen
Datum en tijd
5 jun. 2023 16:00 - 18:00
Locatie
Zernikelaan 11/A130

Kroegcollege Royal Huisman

Gratis Pizza's + Interessante spreker

Kom en laat je inspireren tijdens een unieke lezing verzorgd door Royal Huisman, een toonaangevend bedrijf in de scheepsbouwindustrie! Royal Huisman heeft een rijke geschiedenis en staat wereldwijd bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en innovatieve benadering van jachtbouw. Deze kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij dit gerenommeerde bedrijf mag je simpelweg niet missen.

Wat maakt Royal Huisman zo bijzonder? Het antwoord is eenvoudig: alles. Al meer dan 135 jaar bouwt Royal Huisman jachten van ongeëvenaarde kwaliteit, waarbij ze traditioneel vakmanschap combineren met cutting-edge technologie en design. Hun toewijding aan excellentie heeft ertoe geleid dat ze internationaal erkend worden als een van de meest vooraanstaande jachtbouwers ter wereld.

Tijdens deze boeiende lezing zal Royal Huisman je meenemen op een reis door hun bedrijf, waarbij ze je inzicht geven in de wereld van innovatie die hun organisatie drijft. Je zult ontdekken hoe ze voortdurend vooroplopen in de sector door hun grenzen te verleggen en nieuwe standaarden te creëren. Leer meer over de geavanceerde technologieën en materialen die ze gebruiken, evenals hun baanbrekende ontwerpconcepten.

Bovendien zul je geïnspireerd worden door het verhaal van Royal Huisman als familiebedrijf, dat generaties lang een passie heeft voor het creëren van adembenemende jachten. Ontdek hoe ze hun rijke tradities in ere houden, terwijl ze tegelijkertijd vooruitstrevend blijven en voortdurend streven naar vernieuwing.

Of je nu een student bent die geïnteresseerd is in de scheepsbouwindustrie, een liefhebber van design en technologie, of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld achter de schermen van een wereldberoemd bedrijf, deze lezing biedt een unieke kans om meer te leren over Royal Huisman en hun ongeëvenaarde expertise.

Mis deze kans niet om inzicht te krijgen in de geheimen van een bedrijf dat een stempel drukt op de internationale jachtbouwsector. Schrijf je vandaag nog in en laat je inspireren door Royal Huisman tijdens deze onvergetelijke lezing over hun bedrijf, innovatie en de toekomst van de scheepsbouw.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien