Vacatures Essity

Essity in Hoogezand blijft groeien. In november 2021 gaan wij weer een nieuwe productielijn in gebruik nemen. En daar zijn we bij Essity enorm trots op! Zonder de beste machinecrew draait geen enkele van onze moderne productielijnen waarmee we bekende merken zoals TENA Lady, TENA Pants en Libero Up&Go maken. Zoek jij een flexibele bijbaan voor naast je studie? Lees dan snel verder!

Allround Machine studentoperator

De producten bewegen zo snel door de machine, dat je ze met het blote oog niet kan volgen. Toch wordt elk product weer op tientallen punten gecontroleerd. Je maakt gebruik van de meest geavanceerde technische mogelijkheden om ervoor te zorgen dat er alleen goede producten naar de klant gaan. Als studentoperator bedien je niet gewoon een machine, jij zorgt ervoor dat onze klanten zich zeker voelen als ze producten van Essity gebruiken.

De functie

Als studentoperator, werk je samen met een klein team in een volcontinu ploegenrooster aan onze hightech productielijnen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de bediening van de installaties en bewaak je de voortgang en veiligheid van het hele productieproces. Een leuke en afwisselende functie, waarin je te maken krijgt met alle operationele aspecten van het productieproces zoals bijvoorbeeld procescontrole, het werken volgens vaste standaarden (DDS) en machine instellingen, veiligheid, kwaliteit, onderhoud en procesverbetering.

Wat ga je doen?

Je start met een intensieve training “on-the-job” om jouw machine te leren kennen, waarbij een interne begeleider jou coacht. Na het inwerktraject ben jij in staat om de productielijn te bedienen. Uiteraard sta je er niet alleen voor. Je werkt intensief samen met je collega’s binnen de ploeg en vormt een geolied team dat gezamenlijk de verantwoordelijkheid voelt voor de installaties en de afgesproken productieresultaten. Van het moment van opkomst tot en met het moment van overdracht. Samen bewaak je de productievoortgang, tackel je eventuele procesverstoringen en sta je in voor kleine reparaties. En als jullie er als team niet uitkomen, roep je de hulp in van onze technische experts om de productielijn zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen.

Waarom werken bij Adecco?

Zelf wekelijks je beschikbaarheid doorgeven en ingepland worden aan de hand daarvan, bruto uurloon bedraagt in deze functie vanaf €14.65, ploegentoeslag van 114, 120 of 127,5% afhankelijk van de dienst, reiskostenvergoeding.

Wie ben jij?

• Je bent bezig met een technische hbo- of wo-opleiding

• Je bent flexibel en vindt het prettig om in een volcontinu productie omgeving te werken (ploegendienst);

• Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bent bereid deze te halen (via Adecco);

• Flexibel inzetbaar buiten je schooltijden en in vakantieperiodes;

• Je hebt technisch/analytisch inzicht, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en neemt graag initiatief;

• Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en kunt zowel zelfstandig als in een team werken;

• Ten slotte ben je nieuwsgierig en leergierig en bereid om door opleiding in jezelf te blijven investeren.

Wat bieden wij jou?

• Een leuke bijbaan met eventueel toekomstperspectief en ontwikkelingsmogelijkheden in een stabiele organisatie waarin je gaat werken met de nieuwste technologieën;

• Een fijne werksfeer waar veiligheid boven alles gaat en waar veel aandacht is voor arbeidsomstandigheden en opleidingsfaciliteiten.

Solliciteren? Heb je belangstelling? Solliciteer dan bij Adecco via deze link!

Essity Hoogezand

Essity B.V. is een internationale organisatie, toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Ongeveer 500 miljoen mensen gebruiken dagelijks een van deze producten. De merken zijn bijvoorbeeld TENA, Tork, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Tempo. Essity is over de hele wereld in ongeveer 150 landen werkzaam. In Nederland zijn diverse sites. In Hoogezand staat de grootste Essity fabriek van Nederland, Essity Operations Hoogezand B.V. Bij Essity Operations Hoogezand werken ruim 500 medewerkers waar bekende merken zoals TENA Lady, TENA Pants en Libero Up&Go worden geproduceerd. Naast drie productie-units, dragen verschillende ondersteunende units en afdelingen bij aan het eindresultaat: Logistiek, Plant Support, Controlling, Human Resources en Quality en RESH (risk-management, environment, safety, health). Vanuit een volledig geautomatiseerd distributiecentrum vinden de producten hun weg naar de klant. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De site van Essity in Hoogezand is erg dynamisch, elke dag is weer anders. Door de investeringen van de afgelopen jaren en geplande investeringen in de komende jaren, staat er een modern machinepark waarbij constant wordt geïnvesteerd in de nieuwste productietechnieken. Ook aan het ontwikkelen van de mensen wordt binnen Essity zorgvuldige aandacht besteed

Onze partners