masterclass

Over dit evenement

Categorie
Masterclass
Datum en tijd
19 dec. 2023 15:30 - 17:30

masterclass

🚀📆 Op 19 december 2023: Duik Diep in de Wereld van Supply Chain Management! 🌐✨

Mark your calendars! Op 19 december 2023 hebben we de eer een masterclass te hosten, verzorgd door een vooraanstaande expert van NRG. Deze diepgaande sessie zal je meenemen van A tot Z door het complexe landschap van Supply Chain Management, met een specifieke focus op alles wat te maken heeft met de fabrieksomgeving.

🏭 Wat kun je verwachten:

  • Expert Insights: Leer van de beste! Ontvang exclusieve inzichten van een deskundige van NRG, die de kneepjes van het vak deelt op het gebied van supply chain management.
  • Fabrieksdiepgang: Ontdek alle geheimen van de fabriek, van productie tot distributie. Krijg een dieper begrip van het gehele proces.
  • Interactieve Sessie: Stel vragen, neem deel aan discussies en krijg antwoorden op jouw specifieke vragen over supply chain management.

🚨 Waarom je dit niet wilt missen: Deze masterclass biedt een unieke kans om je kennis te vergroten en waardevolle inzichten te verwerven van een professional in het veld. Of je nu een student, professional of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van supply chain management, deze sessie is voor jou!

🎟️ Registreer Nu: Mis niet de kans om deze unieke ervaring op te doen. Reserveer je plek door je nu te registreren!

💡 Save the Date: 📅 19 december 2023

🌐 Locatie: [15:30-17:30]

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze partners